Ingredienser:
1 stor sødkartoffel
2 gulerødder
100 gr røde linser
1 løg
1 fed hvidløg
1 liter vand + boullion
1 spsk timian
1/2 tsk cayennepeber/chili/chiliflager
salt & peber
olivenolie
Rugbrød og græskarkerner.
Fremgangsmetode:
Hak løg, hvidløg og skræl sød kartoffel og gulerødder.
Steg hvidløg og løg i olie samt timian og cayennepeber.
Tilsæt når løg er bløde hakkede sød kartoffel og gulerødder og steg et par minutter.
Tilsæt herfter vand, boullion og linser. Lad simre en 45 minutter.
Blend med håndblender og smag til med friskkværnet peber og salt.
Rist skåret rugbrød og græskarkerner på pande indtil græskarkerner siger knæk.
Server med 1 tsk olivenolie, salt og peber, græskarkerner og rugbrød! Ta-daa.
Man kan evt. tilføje soyasovs eller en form for fløde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar