Du har 3 uger gamle rødbeder liggende i bunden af køleskabet? Eller kartofler? Eller gulerødder? Eller alle 3? Så se her!
Ingredienser:
3 "mellem" rødbeder
3 kartofler
3 gulerødder
3 fed hvidløg
1 løg
Salt, peber
1 spsk. gurkemeje
1 tsk. koriander
1 tsk. timian
Olivenolie
500 ml grøntsagsboullion (kan være mere, hvis du vil have suppen skal være tyndere)
Fremgangsmetode:
Hak løg, gulerødder, rødbeder og kartofler i små tern. Kan gøres løbende.
Hak løg og hvidløg.
Steg løg og hvidløg på pande i olivenolie og krydderier - tilsæt herefter kartoffel, gulerods- og rødbedetern.
Hæld boullion på.
Kog i 30+ minutter, lad det evt. simre.
Blend med håndblender. Efterlad nogle "klumper" af ternene, hvis du er til det!
Smag til med salt og peber!
Ta-daa, superlækker, sød, sund suppe straight from the buttom of the fridge! :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar