Hey! Dette er en personlig blog, for de opskrifter der af og til popper op, der hvor jeg nu bor, og som jeg har lyst til at gemme, så jeg nemt kan finde dem igen. Opskrifterne er 100% veganske, så økologiske som muligt og laves ud fra et SU budget. Du er velkommen til at følge med. :-)

mandag den 25. maj 2015

Fransk loegsuppe

Ingredienser:

4 mellemstore loeg
3 fed hvidloeg
1 spiseske timian
2 laurbaerblade
2 spsk balsamico eddike
2 spsk olivenolie
1 terning grontsagsbuillion
ca. 1 liter vand

Skaer loegene i fine baade. Steg dem ved forholdsvis hoej temperatur i olivenolien sammen med timian indtil de er brune og caramelliserede.
Tilfoej fint snittet hvidloeg.
Efter ca. 1 minut tilfoj de 2 spsk balsamico og roer rundt til eddiken er fordampet.
Tilfoej herefter boullion, vand, laurbaerblade.

Lad det simre i en halv time.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar