Ingredienser:
3 tomater
1 stort løg
3 fed hvidløg
1 dåse butter beans
75 gram valnødder
en lille håndfuld græskarkerner
70 gram røde linser
300 gram vand
en bakke friske spinatblade
1 dl olivenolie
3 spsk ketchup
timian
basilikum
oregano
lidt chilipulver/cayennepeber
salt
peber
Fremgangsmetode:
Hak løg og hvidløg.
Steg i lidt olie sammen med krydderier i en gryde.
Hak tomater og tilføj efter løg er bløde.
Kog linser i vand. Tilføj linser i gryde.
Tilsæt ketchup for sødme.
Lad simre alt imens du,
hakker valnødder og herefter steger græskarkerner og disse på en pande.
Tilføj kerner og nødder i gryden samt butterbeans.
Tilføj frisk spinat på pande og blødgør.
Tilføj i gryden.
Lad simre og smag til med salt og peber.
Server med ris/pasta/whatever.
MUMS. <3
Ingen kommentarer:
Send en kommentar